Za tvrtke - Life concept
9
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-life,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Polazište rada temelji se na uspostavljanju ravnoteže na svim životnim područjima kao osnova za rast i razvoj svakog pojedinca, pa tako i grupe.

 

Da bi tim ili organizacija funkcionirali na način ostvarivanja svog maksimalnog potencijala, svaki pojedinac unutar grupe igra važnu ulogu. Ako želimo ostvariti ciljeve grupe, potrebno je razvijati  potencijale svakog pojedinca i usmjeriti ih na svoj razvoj.

 

Kako bi spoznali i oslobodili svoj vlastiti potencijal u smjeru ostvarivanja željenih poslovnih rezultata, koristimo različite mentalne pristupe i tehnike, koje se kombiniraju i prilagođavaju svakom pojedinačno.

Izdvajamo programe i radionice koji se najčešće izvode

u grupama ili pojedinačno:

Upravljanje stresom

Izloženost dinamici posla u određenoj mjeri ima utjecaj na razinu stresa koji se akumulira kroz svaki dan. Kako bi se oslobodili nakupljenog stresa i naučili procesuirati svaku situaciju koja u nama izaziva opterećenje kreirali smo antistres programe koji se mogu primjenjivati kroz radionice i kroz individualan pristup.

Motivacija

Kako bi usmjerili neko djelovanje i olakšali put do cilja, te zadovoljili određenu potrebu, dobro je spoznati što nas iznutra pobuđuje ili izvana privlači. Što nas pokreće, koji su naši motivatori? Kroz radionicu motivacije dobivamo odgovore na ta pitanja, u sebi pokrećemo kotač koji nas vodi do ostvarivanja naših potencijala i željenih rezultata.

Vođenje grupe ili tima, sinergija grupe

Svaki pojedinca ima svoj identitet, pa tako i svaka grupa koja se sastoji od određenog broja pojedinaca formira svoj identitet. Cilj radionice je prepoznati različite sposobnosti i vrijednosti pojedinaca unutar grupe, te njihove različitosti staviti u funkciju prednosti i ostvarivanja zajedničkih rezultata. Vidjeti koji su to procesi i dinamika unutar svake grupe, te koja je uloga svakog pojedinca u njoj.

Upravljanje konfliktom

Što je konflikt, koja je njegova polazišna točka? Kroz radionicu nastojimo uvidjeti pravu prirodu konflikta, od kud on dolazi i koja je njegova svrha. Koje potencijalno ponašanje možemo odabrati u kojem bi se osjećali zadovoljno, a ljudi oko nas prihvaćeno, u smjeru povećanja produktivnosti?

Verbalna i neverbalna komunikacija

Svakodnevno koristimo verbalnu i neverbalnu komunikaciju kako bi nešto izrazili namjerno ili nenamjerno. Što govorimo kad ništa ne kažemo? A što nismo rekli i kad puno toga izgovorimo? Osvještavamo što stoji iza komunikacije, koji su komunikacijski kanali kojim se služimo. Naučit ćemo prenijeti poruku tako da sugovornik doživi ono što mu zaista želimo reći, a sve poruke koje dolaze do nas percipirati kroz značenje onoga što nam osoba zaista govori, a ne ono što mi ¨čujemo˝ Verbalna i neverbalna komunikacija zbog opširnosti teme se izvodi i kroz seminar i kroz radionice.

Prodajne tehnike

Vještine i tehnike prodajnog pregovaranja i zaključivanja prodajnog procesa predstavljaju temelj u svakom prodajnom procesu. Seminar prodajnih tehnika namijenjen je svima koji žele osvježiti, usavršiti svoje prodajne vještine kako bi poboljšali prodajne razgovore i došli do željenih rezultata.

Teambuilding, eventi i ostalo

Svaki oblik druženja predstavlja priliku za razvijanje socijalnih i emotivnih vještina, te zadovoljavanje određenih socijalnih potreba kroz različita očekivanja. Ako želite da vaša druženja imaju postignut cilj, od kud svaki sudionik odlazi bogatiji za onaj osjećaj zadovoljstva jer je bio dio vašeg okruženja, možemo zajedno proći kroz idealan koncept vašeg eventa ili teambulidinga koji bi ispunio svoju svrhu u skladu s vašim korporativnim vrijednostima.

Psihoterapija

Psihoterapijski rad je proces koji se odvija između psihoterapeuta i klijenta s unaprijed postavljenim ishodima od strane klijenta.

Za tvrtke

Da bi tim ili organizacija funkcionirali na način ostvarivanja svog maksimalnog potencijala, svaki pojedinac unutar grupe igra važnu ulogu.

Osobni razvoj

Klijent u suradnji s terapeutom postavlja ishode na kojima želi raditi. S klijentom se prolaze koraci osvještavanja, spoznaje i uspostavljanja unutarnjeg integriteta.