Psihoterapija - Life concept
195
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-195,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-life,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Psihoterapijski rad je proces koji se odvija između psihoterapeuta i klijenta s unaprijed postavljenim ishodima od strane klijenta. Kibernetika psihoterapije stvara kreativan i otvoren kontekst za rad koji je u funkciji terapijske promjene, uzimajući u obzir razumijevanje kompleksnosti ljudske prirode i različitosti koju svaka osoba nosi sa sobom, te uvažavanjem klijenta na ravnopravan način.

Psihoterapija

Psihoterapijski rad je proces koji se odvija između psihoterapeuta i klijenta s unaprijed postavljenim ishodima od strane klijenta.

Za tvrtke

Da bi tim ili organizacija funkcionirali na način ostvarivanja svog maksimalnog potencijala, svaki pojedinac unutar grupe igra važnu ulogu.

Osobni razvoj

Klijent u suradnji s terapeutom postavlja ishode na kojima želi raditi. S klijentom se prolaze koraci osvještavanja, spoznaje i uspostavljanja unutarnjeg integriteta.