Osobni razvoj - Life concept
11
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-life,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Klijent u suradnji s terapeutom postavlja ishode na kojima želi raditi. S klijentom se prolaze koraci osvještavanja, spoznaje i uspostavljanja unutarnjeg integriteta. Dolazimo do otkrivanja vlastitih potencijala i motivacije, te postavljanja ciljeva na svim životnim područjima.

 

Kroz individualni rad, pojedinca se vodi kroz proces oslobađanja stresa, strahova i trauma, kako bi se maknule blokade koje sprečavaju prirodnu tendenciju životnog rasta. Zajednički radimo na uspostavljanju životne ravnoteže, kako bi dobili temelj za osobni razvoj.

 

Uz volju za promjenom i napretkom, te određene osobne napore postiže se stanje mira, zadovoljstva, osjećaja dubokog ispunjenja i sreće!

 

Pitanja nas vode do odgovora, a sam put pronalaska odgovora za svakog pojedinca je različit. Putevi mogu biti kraći ili duži, lakši ili teži, a u svakom slučaju uvijek su izazovni i vode nas putem promjene.

Rad s pojedincima se provodi kroz individualan pristup, te kroz radionice i seminare.

U nastavku samo par pitanja o kojima možete razmisliti, a ako želite zajedničko promišljanje budite slobodni kontaktirati me. Prosječan radni sat se odnosi na 60 minuta intenzivnog rada s klijentom.

 

  • Što nam je potrebno da se oslobodimo stresa, a što da se nosimo sa svakodnevnicom?
  • Koje korake je potrebno poduzeti kako bi išli putem željenih promjena?
  • Gdje se nalaze sreća i zadovoljstvo, te kako ih povećati?
  • Kako upoznati i zavoljeti sebe?
  • Što mi uistinu jesmo?
  • Što me pokreće i što mi je važno?
  • Gdje se nalazimo između potreba i očekivanja?
  • Kako i gdje naći sve odgovore koje već dugo tražimo?
  • Što je moja odgovornost, a što od drugih?

 

Svi odgovori se nalaze u nama!

Psihoterapija

Psihoterapijski rad je proces koji se odvija između psihoterapeuta i klijenta s unaprijed postavljenim ishodima od strane klijenta.

Za tvrtke

Da bi tim ili organizacija funkcionirali na način ostvarivanja svog maksimalnog potencijala, svaki pojedinac unutar grupe igra važnu ulogu.

Osobni razvoj

Klijent u suradnji s terapeutom postavlja ishode na kojima želi raditi. S klijentom se prolaze koraci osvještavanja, spoznaje i uspostavljanja unutarnjeg integriteta.