Life Coaching - Life concept
11
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-life,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kroz individualni rad, pojedinca se vodi kroz proces oslobađanja stresa, strahova i trauma, kako bi se maknule blokade koje sprečavaju prirodnu tendenciju životnog rasta. Zajednički radimo na uspostavljanju životne ravnoteže, kako bi dobili temelj za osobni razvoj.

 

S klijentom se prolaze koraci osvještavanja i spoznaje, uspostavljanja integriteta samog sa sobom. Dolazimo do otkrivanja vlastitih potencijala i motivacije, te postavljanja ciljeva na svim životnim područjima.

 

Uz volju za promjenom i napretkom, te određene osobne napore postiže se stanje mira, zadovoljstva, osjećaja dubokog ispunjenja i sreće!

 

Pitanja nas vode do odgovora, a sam put pronalaska odgovora za svakog pojedinca je različit. Putevi mogu biti kraći ili duži, lakši ili teži, a u svakom slučaju uvijek su izazovni i vode nas putem promjene.

 

Rad s pojedincima se provodi kroz individualan pristup, te kroz radionice i seminare.

U nastavku samo par pitanja o kojima možete razmisliti, a ako želite zajedničko promišljanje budite slobodni kontaktirati me. Prosječan radni sat se odnosi na 60 minuta intenzivnog rada s klijentom.

  • Što nam je potrebno da se oslobodimo stresa, a što da se nosimo sa svakodnevnicom?
  • Koje korake je potrebno poduzeti kako bi išli putem željenih promjena?
  • Gdje se nalaze sreća i zadovoljstvo, te kako ih povećati?
  • Kako upoznati i zavoljeti sebe?
  • Što mi uistinu jesmo, a što je projekcija naših misli i okoline?
  • Gdje se nalazimo između potreba i očekivanja?
  • Kako i gdje naći sve odgovore koje već dugo tražimo?
  • Što je moja odgovornost, a što od drugih?

Svi odgovori se nalaze u nama!

Marketing

Ako nemate odjel marketinga ili je postojećem timu potreba podrška nudimo rješenja za Vas!

Business Coaching

Da bi tim ili organizacija funkcionirala na način ostvarivanja svog maksimalnog potencijala, svaki pojedinac unutar grupe igra važnu ulogu. Iza svakog ponašanja stoji namjera, a iza svake namjere određen motiv.

Life Coaching

S klijentom se prolaze koraci osvještavanja i spoznaje, uspostavljanja integriteta samog sa sobom. Dolazimo do otkrivanja vlastitih potencijala i motivacije, te postavljanja ciljeva na svim životnim područjima.